torstai 30. maaliskuuta 2017

Helpot pienet rahkapiirakat Skyristä


Sain Hopottajilta maisteltavaksi laktoosittomia Skyr rahkoja. Laktoosittomat Skyrit tunnistaa sinisistä kansista. Tiesitkö, että Skyr rahkat sopivat myöskin leivontaan? Valmistin banaani-mansikka Skyr rahkasta helppoja, pieniä, herkullisia rahkapiirakoita.

Pienet rahkapiirakat (8 kpl)

taikina:
50 g voita
½ dl sokeria
1 muna
½ tl leivinjauhoja
½ dl vehnäjauhoja

täyte:
1 prk Skyr rahkaa
1 kananmuna

  • Nypi pehmeä voi ja sokeri. Lisää muna ja viimeisenä leivinjauhe-jauhoseos. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja painele taikinat esim. italian leivosvuokien pohjalle ja reunoille.
  • Sekoita kananmuna Skyr rahkan joukkoon ja jaa seos taikinakuppeihin. 
  • Paista uunin alatasolla 200 asteessa n. 20-25 minuuttia. Anna leivosten jäähtyä ennen vuoasta irroittamista.



Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. fructolaxia, muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja, suklaataikinoita ja kylpyhuoneen pesusettiä. Tuotetestauksistani voit lukea lisää vaikka tästä.
Jos innostuit liittymään hopottajaksi, niin käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans pari ohjetta odottamassa mihin voisin tuota Skyr-rahkaa testata. Etenkin näin keväisin alkaa tekemään rahkapiirakoita ja -pullia mieli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä just parhaillani teen jo toista Skyr leivonta kokeilua. ;) Skyreissä on paljon makuvaihtoehtoja ja vahvoja makuja, joten tykkään!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...