Miten voikin näin yksinkertaisella ohjeella ja perus raaka-aineilla tulla näin herkullisia keksejä!
Meinasi piparit hävitä pelliltä, ennen kuin kerkesivät edes kunnolla jäähtymään. Näihin tulee himo.
Wilhelmiinat (n.20 kpl)
100 g voita
100 g sokeria
1 kananmunan keltuainen
1 rkl siirappia
1 tl vaniljasokeria
2 ½ d vehnäjauhoja
1 tl soodaa
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää keltuainen, siirappi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Leivo taikinasta 2 cm levyisiä ja 2cm paksuisia tankoja pellille, leivinpaperin päälle. Jätä pellille leviämisvaraa ihan reilusti.
- Paista 200 asteisessa uunissa n. 10 min kauniin vaalean ruskeiksi ja leikkaa heti uunista oton jälkeen vinoneliöiksi.
Nam, täytyykin joskus leipoa noita. Kiitos ohjeesta ♥
VastaaPoistaTangot lässähtää ihan viime metreillä muotoonsa ja mielummin sitten jättää vähän raaemmaksi, kuin yli paistaa, niin kekseihin jää ihana sitko. :P
Poista