lauantai 18. toukokuuta 2019

Wilhelmiinat


Miten voikin näin yksinkertaisella ohjeella ja perus raaka-aineilla tulla näin herkullisia keksejä! 
Meinasi piparit hävitä pelliltä, ennen kuin kerkesivät edes kunnolla jäähtymään. Näihin tulee himo.

Wilhelmiinat (n.20 kpl)

100 g voita
100 g sokeria
1 kananmunan keltuainen
1 rkl siirappia
1 tl vaniljasokeria
½ d vehnäjauhoja
1 tl soodaa


  • Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää keltuainen, siirappi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  • Leivo taikinasta 2 cm levyisiä ja 2cm paksuisia tankoja pellille, leivinpaperin päälle.  Jätä pellille leviämisvaraa ihan reilusti.
  • Paista 200 asteisessa uunissa n. 10 min kauniin vaalean ruskeiksi ja leikkaa heti uunista oton jälkeen vinoneliöiksi.


2 kommenttia:

  1. Nam, täytyykin joskus leipoa noita. Kiitos ohjeesta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tangot lässähtää ihan viime metreillä muotoonsa ja mielummin sitten jättää vähän raaemmaksi, kuin yli paistaa, niin kekseihin jää ihana sitko. :P

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...