tiistai 4. huhtikuuta 2017

Herkullinen Banoffee Skyristä


Tällainen herkku syntyi vahingossa. Keksinmurut oli jäännyt edellisestä leivonnasta ylitse, jääkaapissa oli vanhaksi menevä kuohukerma ja avattu vispikerma ja pöydällä tummentunut banaani. 
Jotain makua tähän vielä kaipaisin, joten lisäsin joukkoon Hopottajilta maisteltavaksi saadun laktoosittoman Wanhanajan Vanilja Skyr rahkan. Banoffee on helppo ja nopea valmistaa ja raaka-aineiden määrää lisäämällä syntyy vaivatta jälkkäri isommallekkin joukolle.

Banoffee Skyr rahkasta (15cm vuoka)

n. 100 g Digestivekeksejä
voisulaa
valmista kinuskikastiketta tai itse tehtyä tai makeutettua kondensoitua maitoa
banaani
1 dl vispikermaa
1 prk Skyr laktoositonta Wanhanajan Vaniljarahkaa

  • Valmista Banoffee tarjoilulautaselle käyttämällä irtopohjavuoasta vain reunuksia. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon voisulaa. Painele seos pohjalle. 
  • Valmista kinuskikastike tai käytä valmista kastiketta. Levitä kinuski keksipohjan päälle. 
  • Viipaloi banaani (jätä vähän koristeeksi) ja levitä ne kinuskin päälle. 
  • Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja vatkaa joukkoon vaniljarahka. Levitä seos banaanien päälle. Ripottele pinnalle banaaniviipaleita ja hieman keksinmuruja, Irrota banoffee vuoasta veitsellä pyöräyttäen. Nosta vuoan reunat pois.


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. fructolaxia, muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja, suklaataikinoita ja kylpyhuoneen pesusettiä. Tuotetestauksistani voit lukea lisää vaikka tästä.
Jos innostuit liittymään hopottajaksi, niin käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658.

2 kommenttia:

  1. Nam nam nam! Bannofee on yks mun suosikeista, etenkin kun sitä piristää esim. puolukoilla tai mustikoilla. Yllättäen tämä heti kiinnitti Instagramissa huomioni. Pakko testata tuota Skyr rahkaa Bannofeessa pikimmiten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vispikerma on vähän tylsän makuinen, mutta Skyrillä saa siihen kivasti makua ja makuvaihtoehtojahan Skyreissä riittää. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...