maanantai 15. toukokuuta 2017

Raikas sitruunajuustokakku


Sitruunajuustokakku

pohja:
180 g digestive/kaurakeksejä
75 g pullomargariiniä/voisulaa

täyte:
1 prk flora vaniljakastiketta
1 prk sitruuna tuorejuustoa
½ levyä pandan valkosuklaata
3 liivatelehteä
tilkka sitruunamehua

  • Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
  • Hienonna keksit ja sekoita joukkoon margariini/voisula. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle. 
  • Laita valkosuklaa vesihauteeseen sulamaan.
  • Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto.
  • Kiehauta tilkka sitruunamehua ja liuota joukkoon liivatteet. Anna hetki jäähtyä ja sekoita sillä aikaa sulatettu valkosuklaa vanilja-tuorejuustovaahdon joukkoon. 
  • Lisää liivateseos huolellisesti sekoittaen sitruuna-vaahtoseokseen.
  • Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin, mutta mielummin yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti