keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Nyhtökaurapata


Nyhtökaurapata

maustamatonta nyhtökauraa
porkkanaa
paprikaa
chiliä
riisiohraa
kermaa (kookoskermaa)
hernerouhetta
tuoretta tai pakastepinaattia
rakuunaa, suolaa, mustapippuria
kasvisliemikuutio
vettä
öljyä

  • Kuori ja pilko porkkanat. Paloittele paprika ja chili (poista siemenet). Kuumenna öljy kasarissa. Heitä kasariin kuutioidut porkkanat, pilkottu paprika ja chili ja kuullota hetken. 
  • Lisää riisiohra ja jatka vielä hetki kuullottamista. Lisää joukkoon hernerouhe, liemikuutio, vettä ja rakuunaa. Hauduta lähes kypsäksi ja lisäile vettä tarvittaessa.
  • Kuumenna nyhtökaura toisella pannulla pienessä öljytilkassa ja mausta se suolalla ja pippurilla. Kun riisiohra on lähes kypsää, lisää joukkoon pilkottu pinaatti sekä kerma ja hauduta kaikki kypsäksi siten, että kerma hieman vetäytyy. Lisää lopuksi nyhtökaurat riisiohraseoksen joukkoon ja mausta halutessasi vielä suolalla ja pippurilla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti