lauantai 4. marraskuuta 2017

Minttuinen mutakakku


Minttuinen mutakakku (After eight mudcake)

170 g (pieni paketti) After Eight -suklaata*
(*käytin 200g paketin halvempia "piraatti" After Eightejä)
100 g voita
2 kpl munia
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
½ dl sokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

  • Voitele irtopohjavuoka ja ripottele hieman korppujauhoja tai kookoshiutaleita. 
  • Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon suklaapalat. Sekoita kunnes seos on tasaista. 
  • Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. 
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munasokerivaahtoon varovasti sekoittaen. Lisää vielä jokkoon voi-suklaaseos. Sekoita kevyesti kunnes seos on tasaista. 
  • Kaada seos vuokaan ja paista uunin keskitasolla 180 asteessa noin 15 - 20min. Kakun tulisi olla jähmettynyt, mutta sisältä edelleen pehmeä. Tarjoa jäätelön kera.

6 kommenttia:

  1. Nam!:P Nyt mä tiedän,että mitä teen, kun saatiin just 4 laatikkoa after eightejä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa. :D Minttu sopii kyllä mutakakkuun todella hyvin. <3

      Poista
  2. Täytyy pitää tää ohje mielessä. Yleensä joululahjaks aina tuppaa tulemaan muutamia After Eight rasioita! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ja se on ihan eri asia syödä suklaa leivonnaisen muodossa, kuin sellaisenaan. Leivonnaisena syötynä ei tule läheskään niin huono omatunto. :,D

      Poista
  3. Vau mikä herkku!! Näyttää ihan älyttömän herkulliselta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mintusta ja mutakakusta pitää, niin tämä yhdistelmä on kyllä ihan suussa sulavaa. :P

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...