perjantai 27. tammikuuta 2017

Possuwokki


Wokkiruoka on hyvä helposti jo nopeasti valmistuva arkiruoka. Possusuikaleet voi vaihtaa myös vaikka broilerisuikaleisiin, soijasuikaleisiin, jauhelihaan jne ja mausteita voi lisäillä ja vähentää oman maun mukaisesti. 

Possuwokki

400 g porsaan (kinkku)suikaleita
sipuli
valkosipulia
pakaste wokki-vihanneksia
(porkkanaa suikaloituna)
n. 50 g täysjyvä munanuudeleita
vettä
öljyä
balsamiviinietikkakastiketta, soijakastiketta, pippurisekoitusta, ripaus suolaa

  • Kypsennä possusuikaleet wokkipannulla pakkauksen ohjeen mukaan öljytilkassa. Lisää suikaloidut sipulit, pilkotut valkosipulit ja jäiset pakaste wokki-vihannekset pannulle ja jatka wokkailua kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä. 
  • Wokkailun ohessa kiehauta esim. kattilassa pieni määrä vettä ja laita nuudelit veteen hautumaan. Lisää lopuksi pehmenneet nuudelit liemineen wokkiin ja mausta. Kääntele wokkia vielä hetken, että mahdollisesti ylimääräinen neste haihtuu.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti