lauantai 17. helmikuuta 2018

Pasta carrotbonara


Pasta carrotbonara (n.  3 annosta)

1 pkt pekonia
1 sipuli
valkosipulia
1 - 2 porkkanaa
grillimaustetta
mustapippuria
1 prk juustokermaa
pastaa
suolaa pastan keitinveteen

  • Laita pastan vesi kuumenemaan. Suikaloi pekoni kylmälle pannulle ja laita se kuumenemaan. 
  • Kuori ja suikaloi sipuli sekä porkkanat. Kuori ja pilko valkosipuli. 
  • Kun pastan vesi kiehuu, mausta vesi suolalla ja laita pastat kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. 
  • Lisää sipuli, porkkana ja valkosipuli pannulle ruskistuneiden pekonien joukkoon ja mausta ripauksella grillimaustetta. Kypsentele seosta pastan kiehumisen ajan. Kun pasta on kypsää, valuta se ja lisää pannulle pekonisipuliporkkana-seoksen joukkoon. Lisää myös juustokerma ja kuumenna. 
  • Mausta lopuksi rouhitulla mustapippurilla ja halutessasi suolalla. 

4 kommenttia:

  1. Voi nam! :P Pitääkin kokeilla porkkanaa pastan sekaan muutenkin, sopii kyllä varmasti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porkkana sopii loistavasti pastan kanssa. Meillä syötiin tänäänkin lasagnen joukossa viipaloituja porkkanoita, kun lasagnelevyt loppuivat kesken. :P

      Poista
  2. Voitko uskoa, että mulla on koko carbonara vielä täysin testaamatta! Joskus olen jotain retkimallin carbonaraa syönyt. Pitänee korjata tämäkin tilanne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo nyt ei ihan ole oikeaa carbonarea, mutta kun lisättiin tuohon porkkanaa niin tuo carrotbonara kuulosti niin hauskalta. :,D Oikeassa carbonarassa kastike tais olla kananamunasta tehty. :D

      Poista