lauantai 3. syyskuuta 2016

Porkkana-lihapulla-nuudelipannu fetalla


Tuli kyllä taas tehtyä sellaista ruokaa, millaista ei kokkikirjoissa tule vastaan. Ilman fetaa, olisi kyllä oikein halppis opiskelijaruokaakin. Isännällä oli vahva epäilys suunnitelmistani, mutta yhdistelmä toimi! Välillä pitää saada ruokaa nopeasti ja helposti, joten yritämme pitää jääkaapissa/pakastimessa raaka-aineita, joista tällaista pikaruokaa saisi tehtyä. Lihapullat olivat tarjouksessa pitkällä päiväyksellä, joten ne oli ostettu juuri tällaista nopeaa ruokaa varten.

Porkkana-lihapulla-nuudelipannu fetalla

porkkanoita
lihapullia 
nuudeleita (esim. kananmakuisia)
fetaa
rakuunaa, mustapippuria
öljyä paistamiseen

  • Kuori ja pilko porkkanat kuutioiksi ja paistele niitä pannulla öljyssä niin, että pehmenevät hieman. Mausta rakuunalla.
  • Paloittele lihapullat pienemmäksi ja lisää porkkanoiden joukkoon. Jatka paistamista niin, että lihapullatkin lämpenevät.
  • Valmista nuudeltit paketin ohjeen mukaan ja lisää ne pannulle. Sekoita ja lisää kuutioitu feta ja mausta mustapippurilla.


2 kommenttia:

  1. No niin, jes! Just tässä mietin, että mitä helppoa sitä kokkailisi ensi viikoksi töihin evääksi (kun huomenna pitäis ne tarveaineet ostaa), niin tässähän tuli mielettömän hyvän kuulonen idea. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...