perjantai 13. heinäkuuta 2018

Hopotuksessa Mehukatti luomu pillimehut


Aina maistuu Mehukatti, se on ihan Matti Mehukatti, on viimepäivinä soinnut korvamatona. Pääsin Hopottajana mukaan Mehukatti luomu-pillimehukampanjaan

Mehukatti Luomu -pillimehut ovat Mehukatti-tuoteperheen uusimmat tulokkaat ja ne ovat täynnä hyvää aitoa makua, ilman lisättyä sokeria. Mehukatti Luomu –pillimehut eivät sisällä lainkaan lisäaineita tai makeutusaineita ja ne ovat säilöntäaineettomia. Maku tulee aidoista hedelmistä ja marjoista, joten mehujen täysmehupitoisuus on jopa 80%.


Mistä voin ostaa Mehukatti Luomu -pillimehuja?
Mehukatti Luomu -pillimehuja myydään kaikissa R-kioskeissa, K-kaupoissa (Citymarket, Supermarketit, K-marketit) sekä S-ryhmän kaupoissa (Prismat, S-marketit ja Sale).

Mehukatti Luomu –pillimehuissa on kaksi lasten suosikkimakua: Appelsiini-mandariini-päärynä sekä Mansikka-päärynä.

Tuotetiedot:

Mehukatti Luomu 2dl appelsiini-mandariini-päärynämehu
Ainekset:Luomupäärynätäysmehu (45 %) tiivisteestä, luomu appelsiinitäysmehu (32 %) tiivisteestä, vesi, luomu mandariinitäysmehu (3 %) tiivisteestä.

Mehukatti Luomu 2dl mansikka-päärynämehu
Ainekset: Luomu päärynätäysmehu (60%) tiivisteestä, vesi, luomu mansikkasose (9 %), luomu sitruunatäysmehu tiivisteestä, luontainen aromi.


Mehukatti Luomu pillimehuja pääsi meidän kanssa testaamaan kummipoikani ja hänen ystävänsä. Molemmat maut olivat erityisen hyvän makuisia. Mansikka-päärynä maistui kuulemma samalta kuin Mehukatin mansikka-välipalakin.

Pidän erityisen hyvänä ettei tuotteisiin oltu lisätty makeutusaineita, koska makua juomissa kyllä riitti! Nämähän sopivat juuri ihanasti helteisten kesäpäivien drinksuiksi! Voin todella suositella maistamaan!


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja, suklaataikinoita ja kylpyhuoneen pesusettiä. Tuotetestauksistani voit lukea lisää myös tästä.

Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;)Kiitos Hopottajat & Eckes-Granini Finland Oy kivasta kampanjasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...