sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kesäkurpitsakeitto


Kesäkurpitsakeitto

n. 500 g kesäkurpitsaa
purjoa
punasipuli
n. ½ l vettä
kasviliemikuutio
250 g voimakasta koskenlaskija juustoa
loraus (juusto)kermaa
suolaa, mustapippuria

  • Paloittele kesäkurpitsa kattilaan. Isosta kurpitsasta on hyvä ottaa siemenet pois. Pilko joukkoon purjo ja punasipuli. 
  • Lisää joukkoon vesi ja murusteltu kasvisliemikuutio. Keitä kypsäksi ja pehmeäski. 
  • Soseuta kurpitsat kattilassa sauvasekoittimella. Varo kuumia roiskeita. 
  • Paloittele sulatejuusto ja sekoita kurpitsasoseen joukkoon. 
  • Lisää halutessasi loraus kermaa. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.

Tarjoiluehdotus: tarjoile ruskistettujen broilerisuikaleiden, ruskistetun pekonin tai paahdetun sipulin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti