perjantai 26. elokuuta 2016

Tomaattinen riohsotto



Meillä ei paljoa suunnitella mitä minäkin päivänä syömme. Ruokaa tehdään edullisesti ja tarjouksia ja tähteitä hyödyntäen. Mitään syömäkelpoista ei heitetä roskiin. Raaka-aineiden määrät riippuvat ruokailijoiden määrästä, nälästä ja kuiva-ainekaapin seka jääkaapin sisällöstä. 

Tomaattinen riohsotto

riisiohraa
öljyä
vettä
suolaa
tomaattimurskaa
palvikinkkua
pizzamaustetta
basilikaa
valkospulia
mustapippuria
fetaa
paahdettua sipulia

  • Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Lisää riisiohra ja kuullota hetki.
  • Lisää vettä niin, että riisit peittyvät kunnolla ja mausta keitinvesi suolalla. 
  • Kun vesi alkaa olemaan imeytynyt, lisäile tomaattimurskaa vähän kerrallaan ja hauduttele riisiohra kypsäksi.
  • Riisien kypsyessä paloittele palvikinkku ja ruskista se kevyesti paistinpannulla. 
  • Kaada kypsä riisiohra palvikinkkujen joukkoon pannulle ja mausta. Lisää juuri ennen tarjoilua kuutioitu feta, paahdettu sipuli ja tuore basilika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti