Koivurannan Nannen innoittama tuli valmistettua ihan mielettömän hyviä gluteenittomia ja kananmunattomia kananugetteja ja kesäkurpitsa-parmesaani "ranuja". Helppoja valmistaa ja erityisen maukkaita. Näitä tulee varmana tehtyä toistekkin! Broilerin sisäfileet olivat juuri sopivasti punaisella lapulla tarjouksessa ja polentaa hyllyssä jäljellä yksi paketti.
Omatekemät kananugetit
n. 480 g maustamatonta broilerin sisäfilettä
n. 1-2 dl polentaa
suolaa
voita paistamiseen
- Pyöräytä fileet suolalla maustetussa polentassa.
- Paista kypsiksi ja kullanruskeiksi voissa paistinpannulla.
Kesäkurpitsa ranskalaiset
kesäkurpitsaa
parmesanraastetta
suolaa
mustapippuria
sitruunamehua
öljyä
- Pilko kesäkurpitsa pitkän mallisiksi lohkoiksi. Asettele palaset uunipellille leivinpaperin päälle.
- Valuta päälle sitruunamehua ja öljyä. Ripottele päälle suolaa (ihan reilusti). Kun tuntuu, että nyt on liikaa, todennäköisesti on sopivasti. Sitten mustapippuria. Lopuksi parmesaaniraaste. Sitäkin saa pistää isolla kädellä.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min. Juusto saa vähän tummua; sitä paremmalta maistuu... ;)
Hei jee, kiva että uskaltauduit kokeilemaan & vielä siistimpää että tykkäsit! Meillä noista tykättiin TOSI kovin. Täytyykin taas joku päivä noita molempia tehdä!!
VastaaPoistaHerkullisia!! Suunnittelin jo tekeväni nugetteja patongin väliin.. :P
PoistaKannattaa laitta kesäkurpitsoja itse kasvamaan! Helppo kasvi, kuhan ei laita liian aikasin maahan ja halla vie. :D