sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Uunitortillat


Uunitortillat kuuluvat meidän vakio herkutteluruokiin. Täytteeksi voi laittaa miltein mitä vaan. Täytteestä voi tehdä lihaisan tai kasvispitoisen. Täyte kääritään vehnätortillan sisälle, ladotaan rullat uuvivuokaan, ripotellaan pinnalle juustoraastetta ja paistetaan uunissa 200 asteessa sen verran, että juusto sulaa ja saa väriä pintaan.

Suosikki uunitortillatäyte

jauhelihaa
riisiorhaa
hernemaissiporkkanaa
sipulia
suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta
pinnalle juustoraastetta

  • Keitä riisiohra lähes kypsäksi. Lisää joukkoon hernemaissiporkkanasekoitus ja jatka kypsennystä, kunnes riisit ovat kypsiä. 
  • Rurkista jauheliha ja pilkottu sipuli. Sekoita pannulla kaikki täyteaineet keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti