Nyt löytyi kyllä erityisen hyvä sämpyläohje Mamma rimpuilee blogista! Jauhot vaihtamalla gluteenittomaan seokseen, onnistuu kuulemma gluteenittomanakin. Hunajan vaihdoin siirappiin ja raastoin muutaman porkkanan joukkoon. Ihana mahtava ohje; ei tarvitse mitään kohottamisia ja aineetkin löytyy yleensä kaapista.
4 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1,5 rkl tummaa siirappia
2,5-3 dl vettä
(porkkanaraastetta)
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää (porkkanaraaste) siirappi ja vesi, ja sekoita lusikalla taikinaksi.
- Pyörittele jauhotetuin käsin palloiksi.
- Paista 200-asteessa 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti