torstai 1. syyskuuta 2016

Jugurttinen kanasalaatti


Tulipas tehtyä täyttävä ja erittäin hyvänmakuinen ruokasalaatti. 
Ilman tuota lisukeleipää, niin salaatti on gluteeniton.

Jugurttinen kanasalaatti

maustamattomia broilerinsuikaleita
broilerimaustetta
öljyä paistamiseen
punasipulia
turkkilaista jugurttia
lehtisalaattia
tomaattia
kurkkua
fetajuustoa
(rucolaa, vihanneskrassia, pinaattia)

  • Ruskista pannulla broilerinsuikaleet ja mausta broilerimausteella. Heitä kuumien broilerien joukkoon suikaloitu punasipuli (ja vihanneskrassit). Siirrä pannu pois liedeltä.
  • Paloittele feta ja salaattiaineet kulhoon. 
  • Valmista vermisellit pakkauksen ohjeen mukaan, puolittaen kuitenkin vesimäärän.
  • Sekoita pannulla haaleaksi jäähtyneiden broilerien joukkoon turkkilainen jugurtti ja valmiit vermisellit (halutessasi voit pätkiä vermisellejä vaikka saksilla).
  • Sekoita lopuksi kaikki ainekset keskenään. 

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä!! Tässäpä hyvä idea töihin lounassalaatiksi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuolla salaatilla vatsansa täytti ja oli hyvää! Isäntäkin tykästyi ja toivoi jo, että tehdään piakkoin uusi satsi. :D

      Poista