n. 500 g kesäkurpitsaa
purjoa
punasipuli
n. ½ l vettä
kasviliemikuutio
250 g voimakasta koskenlaskija juustoa
loraus (juusto)kermaa
suolaa, mustapippuria
- Paloittele kesäkurpitsa kattilaan. Isosta kurpitsasta on hyvä ottaa siemenet pois. Pilko joukkoon purjo ja punasipuli.
- Lisää joukkoon vesi ja murusteltu kasvisliemikuutio. Keitä kypsäksi ja pehmeäski.
- Soseuta kurpitsat kattilassa sauvasekoittimella. Varo kuumia roiskeita.
- Paloittele sulatejuusto ja sekoita kurpitsasoseen joukkoon.
- Lisää halutessasi loraus kermaa. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
Tarjoiluehdotus: tarjoile ruskistettujen broilerisuikaleiden, ruskistetun pekonin tai paahdetun sipulin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti