Meillä ei paljoa suunnitella mitä minäkin päivänä syömme. Ruokaa tehdään edullisesti ja tarjouksia ja tähteitä hyödyntäen. Mitään syömäkelpoista ei heitetä roskiin. Raaka-aineiden määrät riippuvat ruokailijoiden määrästä, nälästä ja kuiva-ainekaapin seka jääkaapin sisällöstä.
Tomaattinen riohsotto
riisiohraa
öljyä
vettä
suolaa
tomaattimurskaa
palvikinkkua
pizzamaustetta
basilikaa
valkospulia
mustapippuria
fetaa
paahdettua sipulia
- Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Lisää riisiohra ja kuullota hetki.
- Lisää vettä niin, että riisit peittyvät kunnolla ja mausta keitinvesi suolalla.
- Kun vesi alkaa olemaan imeytynyt, lisäile tomaattimurskaa vähän kerrallaan ja hauduttele riisiohra kypsäksi.
- Riisien kypsyessä paloittele palvikinkku ja ruskista se kevyesti paistinpannulla.
- Kaada kypsä riisiohra palvikinkkujen joukkoon pannulle ja mausta. Lisää juuri ennen tarjoilua kuutioitu feta, paahdettu sipuli ja tuore basilika.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti