Minttuinen mutakakku (After eight mudcake)
170 g (pieni paketti) After Eight -suklaata*
(*käytin 200g paketin halvempia "piraatti" After Eightejä)
100 g voita
2 kpl munia
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 ½ dl sokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
- Voitele irtopohjavuoka ja ripottele hieman korppujauhoja tai kookoshiutaleita.
- Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon suklaapalat. Sekoita kunnes seos on tasaista.
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munasokerivaahtoon varovasti sekoittaen. Lisää vielä jokkoon voi-suklaaseos. Sekoita kevyesti kunnes seos on tasaista.
- Kaada seos vuokaan ja paista uunin keskitasolla 180 asteessa noin 15 - 20min. Kakun tulisi olla jähmettynyt, mutta sisältä edelleen pehmeä. Tarjoa jäätelön kera.
Nam!:P Nyt mä tiedän,että mitä teen, kun saatiin just 4 laatikkoa after eightejä! :D
VastaaPoistaHahaa. :D Minttu sopii kyllä mutakakkuun todella hyvin. <3
PoistaTäytyy pitää tää ohje mielessä. Yleensä joululahjaks aina tuppaa tulemaan muutamia After Eight rasioita! ;)
VastaaPoistaAivan ja se on ihan eri asia syödä suklaa leivonnaisen muodossa, kuin sellaisenaan. Leivonnaisena syötynä ei tule läheskään niin huono omatunto. :,D
PoistaVau mikä herkku!! Näyttää ihan älyttömän herkulliselta ♥
VastaaPoistaJos mintusta ja mutakakusta pitää, niin tämä yhdistelmä on kyllä ihan suussa sulavaa. :P
Poista