Siskonmakkarakastike (3-4 annosta)
500 g (paketillinen) siskonmakkaroita
nokare voita paistamiseen
chiliä
1 sipuli
1 paprika
muutama aurinkokuivattu tomaatti
reilu tl sinappia
(1 rkl BBQ-kastiketta)
1 prk kuohukermaa
persiljaa pinnalle
- Kuumenna pannu, lisää sinne nokare voita ja puristele siskonmakkaranökäreet pannulle ruskistumaan. Makkarat kannattaa ruskistaa kahdessa erässä, ettei pannu viilene liikaa. Ota ruskistuneet makkaranökäreet sivuun lautaselle.
- Lisää pannulle pilkotut chili, sipuli, paprika ja aurinkokuivatut tomaatit. Kuullota pehmeiksi.
- Lisää pannulle sinappi, BBQ-kastike, kerma ja makkaranökäreet. Sekoita ja anna hetken kiehua kasaan.
- Ripottele pinnalle persiljasilppua. Tarjoile kastike esim. spagetin ja salaatin kera.
Voi nam.. niin herkullisen näköistä ♥
VastaaPoistaJa on herkullista. Ihan, kuin söisi lihapullakastiketta. :D
PoistaKuulostaapa hyvältä! Minä oon löytänyt siskonmakkaran uudelleen näin aikuisiällä, just pastakastikkeissa. Keitosta en lapsena (tai oikeastaan vieläkään) hirveästi välittänyt...
VastaaPoistaÄitini teki hyvää siskonmakkarasoppaa, joten en ole itse saanut siitä lapsuudessa traumoja, mutta mies ei oikein ilahtunut, kun kaupasta kannoin paketellisen Wurstin siskonmakkaroita (kouluruokatraumoja). :,D Tämän kastikkeen jälkeen saan kuulemma toistekkin näitä alpiinomakkaroita ostella. :P
PoistaJestas kuinka tämä näyttää (ja kuulostaa) herkulliselta! ♥
VastaaPoistaJuu ja on vielä erityisen herkullistakin. :P
Poista