1 pkt pekonia
1 sipuli
valkosipulia
1 - 2 porkkanaa
grillimaustetta
mustapippuria
1 prk juustokermaa
pastaa
suolaa pastan keitinveteen
- Laita pastan vesi kuumenemaan. Suikaloi pekoni kylmälle pannulle ja laita se kuumenemaan.
- Kuori ja suikaloi sipuli sekä porkkanat. Kuori ja pilko valkosipuli.
- Kun pastan vesi kiehuu, mausta vesi suolalla ja laita pastat kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lisää sipuli, porkkana ja valkosipuli pannulle ruskistuneiden pekonien joukkoon ja mausta ripauksella grillimaustetta. Kypsentele seosta pastan kiehumisen ajan. Kun pasta on kypsää, valuta se ja lisää pannulle pekonisipuliporkkana-seoksen joukkoon. Lisää myös juustokerma ja kuumenna.
- Mausta lopuksi rouhitulla mustapippurilla ja halutessasi suolalla.
Voi nam! :P Pitääkin kokeilla porkkanaa pastan sekaan muutenkin, sopii kyllä varmasti! :D
VastaaPoistaPorkkana sopii loistavasti pastan kanssa. Meillä syötiin tänäänkin lasagnen joukossa viipaloituja porkkanoita, kun lasagnelevyt loppuivat kesken. :P
PoistaVoitko uskoa, että mulla on koko carbonara vielä täysin testaamatta! Joskus olen jotain retkimallin carbonaraa syönyt. Pitänee korjata tämäkin tilanne! :)
VastaaPoistaTuo nyt ei ihan ole oikeaa carbonarea, mutta kun lisättiin tuohon porkkanaa niin tuo carrotbonara kuulosti niin hauskalta. :,D Oikeassa carbonarassa kastike tais olla kananamunasta tehty. :D
Poista81EE9
VastaaPoistae-amiclear.com