1 ½ dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl pullomargariinia
1 dl kermaa (maitoa, vaniljakastiketta..)
2 kananmunaa
1 iso raparperin varsi kuutioina
½ levyä Pandan valkosuklaata rouhittuna
- Sekoita puuhaarukalla kuivat aineet keskenään.
- Lisää loput aineet hyvin sekoittaen, mutta viimeisenä raparperit ja valkosuklaa varovaisesti nostellen.
- Jaa taikina vuokiin lusikalla.
- Paista 200 asteessa uunin alatasolla n. 15 - 20 minuuttia.
Kuorrutus:
2 dl vispikermaa vatkattuna
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
muutama tippa punaista elintarvikeväriä
Näyttääpä herkulliselta :) OT-kommentti/kysymys: minkähän kokoista vuokaa käytit Ainekset vain sekaisin -raparperipiirakassa? Kovasti houkuttaisi kokeilla, mutta aloittelevaa kotileipuria aina hirvittää nämä sentit ja vetoisuudet, jos niitä joutuupi itsekseen arpomaan...
VastaaPoistaTäytyypä lisätä ohjeisiin vuokien koko! :D Tykkään tehdä kyseisen piirakan matalaan 26cm vuokaan :)
PoistaKiitos kovasti vastauksesta! Oi, nyt päästään herkuttelemaan täälläkin!
PoistaToivottavasti piirakka onnistui. :D
Poista