perjantai 2. kesäkuuta 2017

Helpot raparperi-valkosuklaamuffinit


Helpot raparperi-valkosuklaamuffinit (n. 10 kpl)

3 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl pullomargariinia
1 dl kermaa (maitoa, vaniljakastiketta..)
2 kananmunaa
1 iso raparperin varsi  kuutioina
½ levyä Pandan valkosuklaata rouhittuna

  • Sekoita puuhaarukalla kuivat aineet keskenään. 
  • Lisää loput aineet hyvin sekoittaen, mutta viimeisenä raparperit ja valkosuklaa varovaisesti nostellen. 
  • Jaa taikina vuokiin lusikalla. 
  • Paista 200 asteessa uunin alatasolla n. 15 - 20 minuuttia.

Kuorrutus: 
2 dl vispikermaa vatkattuna 
2 rkl sokeria 
1 tl vaniljasokeria 
muutama tippa punaista elintarvikeväriä

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta :) OT-kommentti/kysymys: minkähän kokoista vuokaa käytit Ainekset vain sekaisin -raparperipiirakassa? Kovasti houkuttaisi kokeilla, mutta aloittelevaa kotileipuria aina hirvittää nämä sentit ja vetoisuudet, jos niitä joutuupi itsekseen arpomaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä lisätä ohjeisiin vuokien koko! :D Tykkään tehdä kyseisen piirakan matalaan 26cm vuokaan :)

      Poista
    2. Kiitos kovasti vastauksesta! Oi, nyt päästään herkuttelemaan täälläkin!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...