Herkullinen lämmin lisäke esimerkiksi grillatulle lihalle.
Smetanassa haudutettua kaalia
kaalia
porkkanaa
sipulia
valkosipulia
smetanaa
suolaa, pippuria
siirappia
(ruohosipulia, rucolaa)
- Suikaloi ohuiksi suikaleiksi kaali, porkkana ja sipuli pannulle ja murskaa joukkoon valkosipulia. Heitä perään nokare voita ja loraus siirappia. Hauduttele keskilämmöllä kunnes kaalit alkavat pehmenemään.
- Lisää smetana ja jatka hauduttamista miedolla lämmöllä jonkin aikaa. Mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja tuoreella ruohosipulilla ja rucolalla.
Tämä menee meillä kyllä kokeiluun! Kaali on nyt niin älyttömän hyvää (ja halpaa)!
VastaaPoistaMä olisin voinut jättää pihvin syömättä ja syödä pelkästään tuota. :,D
Poista