torstai 15. joulukuuta 2016

Valkosipulinen juusto-porkkanasalaatti


Anoppini valmisti tällaista joulupöytään jokunen vuosi sitten. Muistaakseni oli lehdestä ohjeen ottanut ja olisiko siinä mainittu, että on venäläisen joulupöydän lisuke. Joka tapauksessa; tätä on tullut joka joulu sen jälkeen meidän joulupöytään valmistettua. Sopii erittäin hyvin yhteen jouluruokien ja kalojen kanssa.

Valkosipulinen juusto-porkkanaraastesalaatti

3 dl porkkanaraastetta
3 dl juustoraastetta (esim. edam ja/tai emmental ja/tai gouda ja/tai mozzarella)
5 kynttä valkosipulia
ranskankermaa
majoneesia
mustapippuria

  • Sekoita raasteet keskenään. Murskaa valkosipulit joukkoon. 
  • Lisää ranskankermaa ja majoneesia maun ja koostumuksen mukaan. Mausta pippurilla. 
  • Anna vetäytyä ja maustua kylmässä, vähintään muutaman tunnin.

Valkosipulinen-juustoporkkanasalaatti kuvassa oikealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti