Sitruunajuustokakku
180 g digestive/kaurakeksejä
75 g pullomargariiniä/voisulaa
1 prk flora vaniljakastiketta
1 prk sitruuna tuorejuustoa
½ levyä pandan valkosuklaata
3 liivatelehteä
tilkka sitruunamehua
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
- Hienonna keksit ja sekoita joukkoon margariini/voisula. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle.
- Laita valkosuklaa vesihauteeseen sulamaan.
- Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto.
- Kiehauta tilkka sitruunamehua ja liuota joukkoon liivatteet. Anna hetki jäähtyä ja sekoita sillä aikaa sulatettu valkosuklaa vanilja-tuorejuustovaahdon joukkoon.
- Lisää liivateseos huolellisesti sekoittaen sitruuna-vaahtoseokseen.
- Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin, mutta mielummin yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti