Suklaaöveri-hyytelökakku
Pohja
200 g Domino-keksejä50 g voisulaa
Täyte
1 prk Flora vaniljakastiketta
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 levy Pandan valkosuklaata
1 levy Marabou suklaata (esim. daim tai minttukrokantti)
3 liivatetta
nestettä liivatteen liottamiseen (kuten tilkka pikakahvia)
koristeeksi esim. Bueno, Rainbow Milkkispatukoita, keksejä, suklaarusinoita
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
- Hienonna keksit (esim. pussia ja kaulinta apuna käyttäen) ja sekoita joukkoon voisula. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle.
- Vatkaa vanillakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto.
- Sulata valkosuklaa ja paloittele veitsellä toinen levy murusiksi.
- Kiehauta n. 1-2 rkl nestettä ja lisää joukkoon liivatteet. Anna hetki jäähtyä.
- Sekoita suklaasula ja suklaamuruset vaniljatuorejuustovaahtoon ja sekoita vielä huolella liivateseoskin joukkoon.
- Kaada täyte keksiseoksen päälle (kakun pinta saa jäädä kunnolla epätasaiseksi) ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin, mielummin yön yli.
- Koristele mieleiseksi ja viimeistele suklaaraidoituksella.
Nam nam nam ;) Ja tuo koristelu on ihan mielettömän upea!!!
VastaaPoistaNams, tuo oli hyvää ja parani vain levätessään jääkaapissa. :P
Poista