Banaaniminikuppikakut (20kpl)
taikina
1 banaani
2 rkl vaaleaa siirappia
2 rkl maitoa
60 g voita
1 dl sokeria
1 muna
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
- Soseuta banaani kulhossa haarukalla. Sekoita joukkoon siirappi ja maito.
- Mittaa pehmeä voi ja sokeri eri kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi. Vatkaa joukkoon muna.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne voiseoksen joukkoon vuorotellen banaaniseoksen kanssa. Kääntele ainekset varovasti sekaisin.
- Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
65 g huoneenlämpöistä voita (ei sulatettua)
n. 50 g tomusokeria
50 g valkosuklaata
1 keltuainen
- Sulata valkosuklaa. Vatkaa voi ja tomusokeri vaahdoksi sähkövatkaimella. Vatkaa keltuainen joukkoon. Lisää lopuksi valkosuklaa ja vatkaa tasaiseksi.
- Tässä vaiheessa Itse lisäsin vielä hieman sitruunamehua ja jos kuorrute tuntuu liian löysältä tai maistuu esim. liian voiselta voi tomusokeria vielä lisätä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti