Anoppini valmisti tällaista joulupöytään jokunen vuosi sitten. Muistaakseni oli lehdestä ohjeen ottanut ja olisiko siinä mainittu, että on venäläisen joulupöydän lisuke. Joka tapauksessa; tätä on tullut joka joulu sen jälkeen meidän joulupöytään valmistettua. Sopii erittäin hyvin yhteen jouluruokien ja kalojen kanssa.
3 dl porkkanaraastetta
3 dl juustoraastetta (esim. edam ja/tai emmental ja/tai gouda ja/tai mozzarella)
5 kynttä valkosipulia
ranskankermaa
majoneesia
mustapippuria
- Sekoita raasteet keskenään. Murskaa valkosipulit joukkoon.
- Lisää ranskankermaa ja majoneesia maun ja koostumuksen mukaan. Mausta pippurilla.
- Anna vetäytyä ja maustua kylmässä, vähintään muutaman tunnin.
Valkosipulinen-juustoporkkanasalaatti kuvassa oikealla. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti